Technische dienst

Reparatie

Onze technische dienst heeft meer dan twintig jaar ervaring in reparatie van high end audio. Door onze goede contacten met de merken en fabrikanten werken wij met originele onderdelen, zelfs van merken die wij niet leveren.

Revisie

Na zo'n 10 jaar is uw installatie meestal aan een revisie toe. Vooral de voedingscondensatoren zijn in kwaliteit behoorlijk achteruit gegaan. De capaciteit is behoorlijk verminderd. Dit uit zich in een geluidsbeeld dat suffer, langzamer en minder open klinkt. Deze achteruitgang treedt heel gestaag in, maar bij revisie zal opvallen hoe de klank er weer op vooruit gaat.

Ontwikkeling

Binnen Audio Artistiek ontwikkelen we ook diverse schakelingen en systemen om een set op een hoger plan te krijgen. Het meest belangrijke component uit de geluidsinstallatie is de voeding. En daarmee ook de voedingskabels en bijvoorbeeld een losse groep in de meterkast. Onlangs hebben wij een losse voeding ontwikkeld. Een die geschikt is voor alle apparatuur die gebruik maakt van een losse adapter. Maar ook apparatuur met geïntegreerde voeding kunnen wij hiermee uitrusten. Dit geeft een opvallende verbetering van het geluid.

De bijzondere techniek die we hierbij hebben gebruikt stelt ons in staat om een voeding te maken die stiller is en nog schonere stroom levert dan accu's .

Een andere ontwikkeling van ons is een nieuwe Naim dinplug. Deze is voorzien van volledig 16 karaat gouden pennen (niet verguld maar puur). Een ongelofelijke upgrade voor ieder Naim systeem.