Over Ons

Over Audio Artistiek

De mensen achter het merk zijn het DNA van Audio Artistiek. Samen hebben we meer dan een eeuw ervaring met hoogwaardige weergave van muziek en film.
De klassieke opvattingen over kwaliteit en gastvrijheid, gecombineerd met eigentijdse visie op audio en video.
Sinds 2005.
 

Team Audio Artistiek

Oprichter Edwin Laurens staat meestal niet meer stil bij zijn bedrijf: zo gewoon is het al geworden. Maar gewoon is het niet. Audio Artistiek heeft een unieke positie in Noord-Nederland. Met een technische achtergrond, was Edwin tot 2005 te vinden in afwisselende rollen in het vak. En van-huis-uit met die karakteristieke Noord-Nederlandse nuchterheid.


Mark Schraven inventariseert graag de details op locatie, zodat hij een advies op maat kan geven. "Elk huis en elke luisterkamer is weer anders. Soms komen mensen met foto's of een plattegrond, daar wordt ik dan heel blij van.” In netwerk- en streamingtechniek neemt Mark het voortouw. 


Robert Rabellier heeft jarenlang bij een importeur van hoogwaardige audio-apparatuur gewerkt en kent dus de branche van binnen en van buiten. Nu kun je hem bij Audio Artistiek de oren van het lijf vragen en weet hij vast nog een opmerkelijke anekdote te vertellen. Voor vinyl en analoog moet je bij Robert zijn.