Ons Assortiment

Een uitgekiende selectie van high end geluidsapparatuurVersterkers

Buizen of transistor versterker? De buizen heeft zo'n warme en natuurlijke klank, maar voor een bedeesde warme luidspreker is een transistor weer de ideale aanjager. Of toch misschien een hybride versterker, een opamp of digitaal? Elk van de bovenstaande heeft zijn eigen klank-karakter. Je zou niet willen dat een versterker klank toevoegt, maar in de praktijk is dat wat er gebeurt. De keuze wordt nog steeds bepaald door het type luidsprekers in uw huiskamer. 

MERKEN: NAIM / BURMESTER / LINN / MUSICAL FIDELITY / BRINKMANN / SONNETEER / BEL CANTO / CAMBRIDGE / REVOX/ ANTHEM / PARADIGM

Platenspelers

Vraag aan de echte liefhebber wat vandaag het mooiste klinkt in natuurlijkheid, muzikaliteit, ruimte-lijkheid en podiumafbeelding: de platenspeler. De spelers hebben het laatste decennium een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Veel muziek komt op langspeelplaat uit en dan is de klank werkelijk weergaloos. U kunt het verschil met digitaal rustig komen vergelijken bij ons in de luisterruimte.

MERKEN: LINN LP 12/ BRINKMANN / PRO-JECT / THORENS / LEHMANN / WELL TEMPERED

Luidsprekers

Stereo is nog steeds de beste weergave van muziek. Met slechts twee luidsprekers zijn onze muziekinstallaties in staat adembenemende resultaten neer te zetten. Onze merken keuzes zijn gebaseerd op natuurlijke klankkleur, geen overdreven "hifi" geluid en op een ruimtelijke afbeelding van de muzikanten in uw kamer. Eenmaal een fijne luidspreker gekozen, begint het feest om de versterking, de bronnen als cd, sacd en platenspeler daarmee te laten "zingen".

MERKEN: DYNAUDIO / MARTIN LOGAN / AUDIO PHYSIC / AUDIUM / BOWERS & WILKINS / LINN / ACAPELLA / SCANSONIC / PARADIGM / ELIPSON / REVOX / BURMESTER

CD-spelers

In veel gevallen doet de cd speler niet onder voor een sacd speler. Als u de juiste apparatuur gebruikt, dan zal het typische digitale en steriele geluid plaatmaken voor de natuurlijke warmte die muziek kenmerkt als je het live hoort. Sommige merken bereiken dit door complexe electronica in de cd speler te bouwen, sommigen door de signaalweg juist puur en minimalistisch te houden. De klankmatige verschillen zijn opvallend, de voorkeuren zijn weer strikt persoonlijk.

MERKEN: NAIM / BURMESTER / MUSICAL FIDELITY / BEL CANTO / REVOX / LINN / CAMBRIDGE AUDIO

Bekabeling

Of bekabeling verschil maakt in de klank van uw geluidsinstallatie? Nou luister maar. Mensen die een fijne geluidsinstallatie bezitten kunnen door de bekaling een verbetering van 40 tot 60% bereiken. Of een verslechtering, het is maar hoe je het bekijkt. Zowel de stroomkabels als de interlinks en luidsprekerkabels hebben allen hoorbare effecten op de muziek.

MERKEN: FURUTECH / AUDIO NOTE / SUPRA / CHORD COMPANY / ACAPELLA / VAN DEN HUL / NAIM

Elementen

De ontwikkelingen bruisen in platenspelerland. De vraag groeit gestaag. Momenteel is er veel beweging in moving magnet elementen. Moving coil blijft heersen, maar de kwaliteit van de voordeligere mm stijgt elk jaar weer. 
Met een eenvoudige platenspeler en een mooi element speel je een "hifi" cd speler uit de kamer.

MERKEN: BENZ MICRO / DYNAVECTOR / REGA / ORTOFON / LINN / GOLDNOTE / EMT

Toebehoren

Onze selectie van "peripherals" van een geluidsinstallatie is ingegeven door dezelfde visie als voor onze apparatuur: het moet functioneel zijn, een klankmatige waarde toevoegen en het moet zich hebben bewezen in de audiowereld. Dat geldt voor hoofdtelefoons, audiomeubels (die klankmatig kwaliteit toevoegen), dempingproducten en kamer-akoestische producten.

Tevens zijn we sinds July 2016 dealer van LG OLED Tv toestellen.

MERKEN: CREAKTIV / CLIC / QUADRASPIRE / NAIM / NORSTONE

Streaming

De grote vraag voor muziekliefhebbers is of de kwaliteit overeind blijft als je geluid gaat streamen. Het is wel luxueus; geen kabels, overal in je huis, bediend vanaf remote, of pc of iPad. Maar vanwege de geluidskwaliteit heeft het een tijd geduurd voordat wij zijn ingestapt. Toen Sooloos, Linn, Naim en Burmester kwamen met hun streaming proposities werd het menens voor ons.

MERKEN: LINN / NAIM / AURENDER / BURMESTER / CAMBRIDGE AUDIO / PARADIGM / NADAC / MUSICAL FIDELITY / BRINKMANN

Occasions

Alle door ons aangeboden occasions, zijn eerst gecontroleerd, eventueel afgeregeld en tenslotte gereinigd. Op alle occasions bieden we minimaal 6 maanden garantie. Via deze link vindt u onze occasions op hifi.nl. en marktplaats

MERKEN: MERIDIAN / MARK LEVINSON / B&W /PMC / AUDIO RESEARCH / PRO-JECT / NAIM / KRELL / MCINTOSH / ACCUPHASE / AUDIO NOTE/ LINN/ LP12/ WADIA