Visie

We doen in hoogwaardige apparatuur en accessoires voor muziekweergave, van draaitafel tot netwerkspeler, van luidspreker tot hoofdtelefoon. We hebben een bescheiden maar hoogwaardig aanbod van flatscreen tv's.

We adviseren, leveren en verkopen deze apparatuur, waarbij maatwerk voorop staat. Uw wens staat centraal. De door u gekochte apparatuur wordt in principe door ons bij u thuis geplaatst en geïnstalleerd. Daarnaast hebben we een eigen technische dienst, mocht er onverhoopt iets niet goed functioneren.

Stereo is nog steeds de beste weergave van muziek. Met slechts twee luidsprekers zijn onze muziekinstallaties in staat om adembenemende resultaten neer te zetten. Omdat we weten hoe de verschillende merken klinken, hoe de componenten op elkaar reageren en wanneer ze een goede combinatie vormen, kunnen wij voor elk gewenst budget een systeem samenstellen dat klinkt om werkelijk van te genieten.

En alles begint met luisteren.
Want als u bij ons langskomt gaan we eerst eens rustig kennismaken. Dan kunnen we gaan begrijpen waar u van houdt, wat u zoekt en wat u past. Daarna kunt u waarschijnlijk al beginnen met luisteren in onze ruimtes. Uiteindelijk moet het bij u thuis gaan klinken. Dus brengen we het bij u langs en luisteren met u mee. Wanneer er aanpassingen moeten komen dan komt het zelfs voor dat wij die zelf in eigen huis ontwikkelen. Het genieten van muziek en geluid is nou eenmaal heel persoonlijk.

Audio Artistiek is gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van het dorp Vries.

Als je de winkeldeur opent kom je in een ontvangstruimte die in niets lijkt op een traditionele winkelruimte. Er staat een grote tafel met stoelen om bij te praten, er staan stellingen met een doorsnee van het assortiment. Er ligt een tablet om even wat muziek van je eigen keuze te kunnen draaien.. Maar geen balie, kassa, rinkelende telefoons of schreeuwerige stapeltjes aanbiedingen van de week. Aan weerskanten van de gang zijn twee luisterkamers, waar een flexibele opstelling van een gewenste set mogelijk is. De luisterruimtes stralen vooral rust en sfeer uit: hier kun je op je gemak een voorselectie maken. Een definitieve keuze maak je thuis als je dat wilt. Als we de gang doorlopen komen we in een grote multifunctionele presentatieruimte waarin het Gira Studio Domotec huisautomatisering een vaste plek inneemt. Ook grotere productpresentaties vinden hier plaats.

 

Kortom, kom gerust een keer bij ons langs om vrijblijvend te genieten van wat we u kunnen bieden.

We kijken uit naar uw bezoek aan ons bedrijf.

Vriendelijke groet,

Mark Schraven , Robert Rabbelier, Edwin Laurens